Home > Capabilities > Case Study

CASE STUDY:

THE WAVERLY

Gradient-Comp.gif

For the residents of this 28 story tower in Seattle's South Lake Union neighborhood, our Performance Window Treatments offer full control of the interior spaces.

 

Our vision for The Waverly centered on the future occupants of the building. We wanted residents to be able to enjoy their unparalleled views of Seattle while still allowing for a sense of privacy and environmental comfort.

 

To fulfill the design intent, we chose our SoS Analog Shade System, which gave occupants simple control. Using a dark translucent Charcoal fabric, our shades blocked light while still maintaining clear views to the outside.

 

In the lobby and 28th Floor Community Room, we installed SoS MotoShades to allow easy group control of shades with a click of a button.

LOCATION: SEATTLE, WA

OWNER: GREYSTAR

CONTRACTOR: TURNER CONSTRUCTION

ARCHITECT: WEBER THOMPSON

COMPLETED: 2022

WATCH | DESIGNING SOLUTIONS: THE WAVERLY (COMING SOON)

210Waverly.jpg

ULTIMATE
PRIVACY + CONTROL

Gradient-Comp.gif

In each unit, residents have full control of their interior illumination with our SoS Analog Shades. These dark color shades provide privacy and protection from glare.

WaverlyShades.gif

UNIQUE DESIGNS
FOR UNIQUE SPACES

Gradient-Comp.gif

Our custom trim solution was designed to simplify the installation process while fitting seamlessly into the units' modern concrete ceilings aesthetically.

Waverly Trim.jpg

SEE MORE:

SEATTLE
CHILDREN'S HOSPITAL

SeattleChildrens.jpg